Kuidas minu granola alguse sai

Selles videos näitan ma täpselt, mida ma kasutan granoola tegemisel ja kui lihtne on seda teha. Iga meie poes leitav granoola paki sisu on tehtud täpselt samal moel. Ainult segukauss ja ahi on meie tootmises oluliselt suurem!


Varsti pärast abiellumist Mickiga läksime Comwalli puhkusele ja peatusime Bead&Breakfast ööbimiskohas, kus pakuti hommikusöögiks väga maitsvat röstitud müslit. Kui me naasime koju, siis mõtlesin, et mulle endale meeldiks teha midagi sellist ning nii ma alustasingi eksperimenteerimist omaenda röstitud kaera, pähklite ja seemnetega. Micki abiga, kes on maitsete osas eriline pedant, jõudsime lõpuks tulemusele, mis meile mõlemale tõeliselt meeldis.

Olles valmis saanud ideaalse hommikusöögi teraviljaseguga, oli järgmiseks loogiliseks sammuks omaenda Bed&Breakfast majutus- ja söögikoha avamineOxfordshire külas. Kõigile meeldis meie teravilja hommikusöök ja ma tegin seda iga päev. Alles pärast seda, kui ühed ameerika turistid ütlesid: “See on tõesti maitsev granoola”, ristisime selle ümber granoolaks.

Paljud kliendid ütlesid, et ma peaksin seda pakkima ja müüma hakkama ja isegi kui võttis mitmeid aastaid, enne kui jõudsin selle teostuseni, viisin ma selle lõpuks ellu. Aastate jooksul olen retsepte muutnud täiuslikumaks, et vastata kõrgetele toitumisarengutele, eriti mis puudutab glükeemilist mõju, ent samas silmas pidades, et meie granoola ei tohi kaotada maitses ning peab olema maitsev.